Waarom online?


Online communicatie biedt zó enorm veel mogelijkheden..

Beankick is ervaren in het slim inzetten van online communicatie bij bedrijven. Denk aan toepassingen als e-learning en virtuele klassen, online meetings, webinars, teamoverleg enzovoort. Beankick begeleidt virtuele teams en managers die virtueel leidinggeven bij online communicatie en samenwerken: een nieuwe manier van communiceren.

We willen en we kunnen tegenwoordig niet meer zonder online communicatie: van social media tot online samenwerken. Maar we zijn allemaal nog wel zoekende hoe we dit ook zo goed mogelijk kunnen doen. En met goed bedoelen we niet alleen resultaat maar vooral ook de beleving en verbinding van mensen.

  • online is vaak kort en oppervlakkig: dit is een unieke manier van verdieping in communicatie
  • een eenvoudige manier om mee te doen met verdiepende gesprekken
  • handige tool om discussie op te zetten

Beankick is expert is de begeleiding van professionele online communicatie. Beankick gebruikt de Socratische gespreksmethode onder meer bij virtuele teams en directies en managers die virtueel leidinggeven. Hun vraagstukken zijn inspiratie geweest om een tool te ontwikkelen die online de verdieping faciliteert.

Uitleg over de foto:
Wanneer we online communiceren zetten we als het ware een glazen scherm tussen ons in. Wanneer we online op zoek zijn naar die échte ontmoeting en verdieping moeten we nét iets meer moeite doen